Missie en visie.

ARD Finance is een boekhoud- en administratiekantoor waarbij de focus ligt op het ontzorgen van de ondernemer. Wij bieden voornamelijk ondersteuning aan de starters en het MKB segment.

ARD Finance heeft de missie om het ondernemerschap met de juiste bouwstenen zo toegankelijk mogelijk te maken voor elke type ondernemer. Wij zijn het kantoor dat graag een stapje verder gaat om de ondernemer niet alleen te ontzorgen maar om juist aan te vullen. Als ondernemer is het belangrijk om je op je kracht te kunnen focussen en wij helpen daar graag bij. Met onze ruime ervaring en expertise vullen wij graag aan op uw behoefte. ARD Finance gelooft er ten zeerste in dat de succesformule voor elk bedrijf bestaat uit efficiënte en effectief gestroomlijnde bedrijfsprocessen.

Op basis hiervan hebben wij als bedrijf nauw nagedacht om een breder scala aan diensten aan te bieden en onze kwaliteitswaarborging doorgaans blijven te optimaliseren. Door middel van onze betrokkenheid en persoonlijkheid die wij onze cliënten graag meegeven als boekhoud- en administratiekantoor merkten wij al gauw in het traject op dat de band tussen kantoor en cliënt een ruimere betrekking heeft dan tot enkel de financiële boekhouding.

Alsmede met betrekking tot de nieuwe koers die wij varen is de visie dan ook dat wij onszelf in de toekomst als bedrijf hopen te kunnen blijven doorontwikkelen tot een volwaardig marktspeler in de financiële – en consultancy branche.